Escola d’Atletisme
C.A Poblats Marítims

Escola d’Atletismo per a xiquets i xiquetes
Tenim una escola d’atletisme de les millors de la ciutat de València, amb entrenadors titulats que els preparen per a diferents disciplines.
Sobre l’Escola

Escola d’Atletisme C.A. Poblats Marítims

Ensenyem als més xicotets valors de l’esport, volem que es convertixquen en grans persones a través de la pràctica de l’esport.

Escola d'Atletismo

Edats

Des de els 6 fins als 16 anys

Tècnica

Força, resistència, velocitat

Esport

Millor rendiment a l’escola
Tot procés d’entrenament bàsic, estarà dirigit a establir la formació multilateral de l’atleta, així com l’assoliment d’un gran fons d’hàbits motors, en particular els relacionats directament amb la tècnica esportiva.
i

Metodologia

163/5000
Cal en aquest inici, planificar i desenvolupar un conjunt de capacitats motrius, que garantiran, en el futur, la seva especialització esportiva profunda.

Saber més

Beneficis

A quin xiquet no li agrada saltar o córrer? L’atletisme reuneix les principals qualitats per al gaudiment dels més menuts, i comporta beneficis físics per al xiquet.

Saber més

Programa

Farem un treball multilateral, garantint el futur de l’alt rendiment, que no només els servirà per a la pràctica de l’atletisme, sinó per a qualsevol esport.

Saber més

Colaboradors

Comptem amb el suport institucional

I amb el suport d’un Club amb més de 30 anys d’història

Uneix-te

Apunta’t a l’Escola d’Atletisme

Descarrega’t el PDF amb la informació necessària i ajuda als teus fills a gaudir de l’esport.
Beneficis de l’Escola d’Atletisme
A quin xiquet no li agrada saltar o córrer? L’atletisme reuneix les principals qualitats per al gaudiment dels més menuts. L’esport de l’atletisme no es practica de la mateixa manera en menuts que en adults, encara que la tècnica siga la mateixa. Hi ha, per tant, diferents categories per edat.

L’atletisme comporta beneficis físics per al xiquet. És un esport en el qual es desenvolupa la força a les extremitats inferiors, es guanya resistència física i s’aconsegueix velocitat. A més, córrer fa que millore la capacitat pulmonar. En els xiquets s’ha constatat la seua eficàcia com a estimulant de les hormones del creixement i el desenvolupament dels músculs.

A més dels avantatges físiques, l’atletisme en menuts té altres psicològiques: els ajuda a distreure de qualsevol problema que puga preocupar, guanyen en confiança, tenen més autocontrol, una major estabilitat emocional i fins i tot hi ha estudis que demostren que els xiquets que practiquen esport tenen un millor rendiment a l’escola.